Ciutadans condemna l'agressió a una veïna de Viladecans

El succés, segons explica el grup municipal taronja, ha passat durant una concentració a la plaça de la vila on es demanava la llibertat dels empresonats pel procés independentista

La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Viladecans, Carolina Torres, ha lamentat l'agressió "per motius ideològics" soferta per una veïna de la localitat per part d'un individu que participava en una concentració a la plaça de la Vila, on es demanava la llibertat de les quatre persones vinculades al procés separatista que segueixen a la presó de forma preventiva. Torres ha condemnat "amb fermesa" uns fets "lamentables", que ha qualificat com a "gravíssims" perquè "no tenen cap tipus de justificació", ha afegit.

La pròpia portaveu del grup municipal es va personar al centre sanitari en el qual estava sent atesa la víctima pocs minuts després que rebés el cop de puny del seu agressor per interessar-se pel seu estat. Durant la visita, Torres va transmetre personalment a la veïna de Viladecans "tot el suport" i es va posar a la seva sencera disposició "per tot el que necessités en un moment tan difícil i incomprensible com sofrir una agressió en ple carrer i sense cap motiu." 

Agressió masclista

L'edil de la formació taronja ha assenyalat que el fet que "una persona sigui agredida de forma gratuïta únicament per la seva forma de pensar no només és un atac a les llibertats individuals sinó també a la democràcia. És una intolerable agressió per motius ideològics per tots els que defensem els valors democràtics i l'Estat de Dret", ha subratllat. Torres ha remarcat que els successos de la plaça de la Vila són "doblement condemnables perquè també es tracta d'una agressió masclista". La portaveu de Cs a Viladecans ha demanat als organitzadors de la concentració separatista on va ser agredida la veïna de la ciutat i als partits polítics que també condemnin els lamentables successos.

Redacció / Foto: ERC Viladecans (twitter)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix