El PDeCAT s’incorpora al govern municipal de Corbera

Imprimeix

Tindrà la responsabilitat en les Àrees de Transparència i Participació Ciutadana, de Medi Ambient, de Mobilitat, de Desenvolupament Econòmic i de Comunicació

Els regidors i regidores dels grups municipals del PSC, Moviment pel Canvi i Grup Independent d’Urbanitzacions han signat un acord de govern amb els regidors del PDeCAT, mitjançant el qual els regidors Èric Blanco i Pol Ejarque s’integren en el govern municipal i es fan càrrec de les Àrees de Transparència i Participació Ciutadana, de Medi Ambient, de Mobilitat, de Desenvolupament Econòmic i de Comunicació.

El pacte té com a objectiu garantir la governabilitat i l’estabilitat del municipi, així com la voluntat de donar continuïtat a les actuacions previstes, rendibilitzant al màxim els recursos econòmics disponibles en benefici de la ciutadania de Corbera de Llobregat. Fruit de l'acord, també es crea una nova Àrea de Transparència i Participació Ciutadana, de la qual se’n farà càrrec Èric Blanco.

L’acord apel·la al respecte en la diversitat i a l’entesa en la diferència i manté els eixos més principals del pacte signat a començaments de mandat. El grup municipal del PDCAT de Corbera destaca que en els acords del pacte es contempla “la condemna a l’aplicació de l’article 155 en totes les seves formes i s’exigeix l’alliberament de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueres i Joaquim Forn.”

Redacció / Foto: Aj. Corbera de Llobregat