El nou president del Parlament s’estrena a Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

Roger Torrent es va reunir amb la dona i els fills d’Oriol Junqueras i va inaugurar la primera Mostra Internacional de Pastisseria

Roger Torrent va aprofitar ahir dissabte per fer la seva primera visita institucional. El nou president del Parlament de Catalunya va escollir Sant Vicenç dels Horts, el poble d'Oriol Junqueras, per reunir-se amb la dona i els fills d’aquest a les dependències municipals. “He pogut parlar amb la Neus, el Lluc i la Joana, la dona i els fills d’en Junqueras. Estan forts i esperançats que ben aviat es farà justícia i podran tornar a tenir l’Oriol amb ells”, va assenyalar Torrent en una piulada al seu compte de Twitter.

torrent 2

Prèviament, Torrent havia escrit en el llibre d’honor del consistori baixllobregatí que la seva presència al municipi:“És un immens orgull estrenar-me a Sant Vicenç dels Horts. És una visita oportuna i obligada. Perquè avui ens falta un vicentí il·lustre i necessari: el vicepresident Oriol Junqueras és a la presó per haver donat veu als catalans i això no ho podem oblidar ni normalitzar”, va recordar, acompanyat de l’alcaldessa, la també republicana Maite Aymerich.

torrent 3

torrent 4

Torrent va aprofitar també per a fer una visita per la població i inaugurar la primera Mostra Internacional de Pastisseria.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts