El nou president del Parlament s’estrena a Sant Vicenç dels Horts

Roger Torrent es va reunir amb la dona i els fills d’Oriol Junqueras i va inaugurar la primera Mostra Internacional de Pastisseria

Roger Torrent va aprofitar ahir dissabte per fer la seva primera visita institucional. El nou president del Parlament de Catalunya va escollir Sant Vicenç dels Horts, el poble d'Oriol Junqueras, per reunir-se amb la dona i els fills d’aquest a les dependències municipals. “He pogut parlar amb la Neus, el Lluc i la Joana, la dona i els fills d’en Junqueras. Estan forts i esperançats que ben aviat es farà justícia i podran tornar a tenir l’Oriol amb ells”, va assenyalar Torrent en una piulada al seu compte de Twitter.

torrent 2

Prèviament, Torrent havia escrit en el llibre d’honor del consistori baixllobregatí que la seva presència al municipi:“És un immens orgull estrenar-me a Sant Vicenç dels Horts. És una visita oportuna i obligada. Perquè avui ens falta un vicentí il·lustre i necessari: el vicepresident Oriol Junqueras és a la presó per haver donat veu als catalans i això no ho podem oblidar ni normalitzar”, va recordar, acompanyat de l’alcaldessa, la també republicana Maite Aymerich.

torrent 3

torrent 4

Torrent va aprofitar també per a fer una visita per la població i inaugurar la primera Mostra Internacional de Pastisseria.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix