Montserrat: “El gran enemic de l'independentisme a Catalunya és el PPC"

Imprimeix

La Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha visitat aquest matí la Fundació per a joves La carena de Cornellà de Llobregat

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, s’ha desplaçat aquest matí a Cornellà de Llobregat, on ha visitat la fundació per a joves La Carena, al costat del portaveu del PPC a Cornellà Dani Serrano.

Montserrat ha manifestat que “queden dos dies per a les eleccions del 21 de desembre i vull demanar el vot per al Partit Popular. I insistiré que a causa de la llei electoral, els darrers diputats de les quatre províncies estan en joc. Així doncs, un vot a una altra força política que no sigui el PP pot fer que la CUP i ERC guanyin els darrers ascons repartits."

dolors 2

En aquest sentit, la ministra ha explicat que ens juguem el diputat amb la CUP o amb ERC, (no amb C,s). Cap vot al PP és un vot escombraria, tot el contrari és un vot útil i necessari per frenar l'independentisme” i ha afegit que “el PP ha d'estar fort en les institucions perquè cap govern constitucionalista a Catalunya es podrà constituir sense un PP fort en les institucions. Al partit Popular ens volen treure de les institucions perquè som el partit que frena l'independentisme. El gran enemic de l'independentisme a Catalunya és el partit Popular.”

dolors 3

Per últim també ha destacat que el procés independentista “ha frenat la recuperació econòmica a Catalunya, però el proper dia 21 el vot al PP pot retornar la normalitat i es pot recuperar l'estabilitat econòmica i la convivència.”

Redacció / Fotos: PPC Cornellà