Continua el dejuni col·lectiu per la llibertat dels presos polítics

Imprimeix

Unes seixanta persones ja han participat en la reivindicació que es realitza a la Cassa Parroquial de Santa Maria de Cornellà de Llobregat

A menys de 48 hores perquè finalitzi la vigília de les eleccions del 21-D, més de seixanta persones han participat ja al dejuni col·lectiu per la llibertat dels presos polítics que es fa a la Casa Parroquial de Santa Maria a Cornellà de Llobregat des del 10 de novembre.

Durant els quaranta dies que durarà, dues persones han fet dejuni simultani durant un mínim de dos dies i un màxim de cinc amb la supervisió constant d’un metge. Un dels participants, Jordi Pinyol, assegura que ha estat una experiència “molt positiva i enriquidora” tant a nivell polític com personal.

H 3295821 604x270

La casa parroquial, que ha estat el lloc de trobada de molta gent que ha volgut acompanyar els participants, ha rebut avui la visita dels vicepresidents d’Òmnium i de l’ANC, Marcel Mauri i Agustí Alcoberro, que ha destacat que el dejuni col·lectiu és un “exemple de mobilització per a mantenir viva en tot moment la reivindicació per la llibertat dels presos polítics.”

Redacció / Fotos: Arxiu