“Es podria repetir el pacte anti natura de Castelldefels al Parlament”

Imprimeix
El candidat el número 2 per Barcelona de Cs, Carlos Carrizosa, confia que la seva formació torni a repetir el triomf que va obtenir en aquest municipi en les eleccions municipals

El candidat número dos per Barcelona de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha advertit que "el pacte anti natura del PSC amb els separatistes a l'ajuntament de Castelldefels pot repetir-se al Parlament". Carrizosa ho ha dit en una visita a aquest municipi baixllobregatí en què s'ha reunit amb membres de l'agrupació local i on ha expressat el seu convenciment que Ciutadans "repetirà el triomf que va obtenir en les eleccions municipals en aquesta població."

El candidat de la formació taronja ha recordat que a les eleccions municipals, a Castelldefels "van guanyar les formacions constitucionalistes per majoria absoluta" i que malgrat que Ciutadans va oferir els seus regidors per formar un govern no independentista "els socialistes van preferir pactar amb els separatistes i entrar , per exemple, en l'Associació de Municipis per la Independència, l'AMI". Així mateix, el dirigent de Cs ha assenyalat altres accions del PSC com estar a favor que a Vilanova i Girona es canviï el nom de la plaça de les Casernes o la de la Constitució per plaça de l'1 d'octubre. 

"El PSC és capaç de pactar amb els quals prolongarien el procés", ha afirmat Carrizosa, i ha davant aquesta situació ha demanat als votants socialistes que exigeixin al PSC que "es defineixi". "Si no hi ha altres forces, com Ciutadans, que inequívocament acabarem amb el 'Procés' i no el prolongarem més", ha conclòs Carrizosa.

 

Redacció / Fotos: Cs