Montero: “Domènech, únic candidat que pot governar sense mentir ni robar”

La portaveu de Podem del grup confederal reclama el vot per CatECP per apropar-se més a "fer fora Rajoy" de les institucions

La portaveu d’Units Podem al Congrés del Diputats, Irene Montero, va entrar en campanya ahir dijous al vespre en un míting dels comuns a El Prat de Llobregat. “Domènech és l’únic candidat que podrà governar sense mentir i sense robar”, ha etzibat la dirigent de la formació morada en presentar el cap de files de CatECP, Xavier Domènech. De fet, va cridar a apostar pels comuns, en lloc de per llistes independentistes o constitucionalistes, per “posar-se al capdavant del canvi polític a Catalunya”, un canvi que obri després les portes del canvi a l’Estat. “Puc assegurar que si Domènech és president serem un pas més a prop de fer fora Rajoy del govern d’Espanya”, va insistir la portaveu del grup confederal al Congrés.

montero prat 2

Montero va retreure que Cs i el PDeCAT comparteixin grup parlamentari a Europa per evitar posar “les coses difícils” als evasors fiscals, ha assegurat que els dos blocs “per molt que creixin no podran derrotar l’altre”. “Per això, potser més per responsabilitat que per càrrega emotiva, diem que és el moment de diàleg”, va insistir. En aquest context va carregar no només contra el PP i Cs per “no assumir” el caràcter plurinacional de l’Estat, tal com defensa la formació morada, sinó també contra els socialistes per tampoc fer-ho “quan arriba l’hora.”

Montero va criticar el PSOE i la formació taronja per facilitar finalment la investidura de Mariano Rajoy a La Moncloa i, a més, “aliar-se amb el partit més corrupte d’Espanya” per convertir, amb l’aplicació de l’article 155, Mariano Rajoy també en “president de Catalunya”. Montero també va carregar contra els independentistes, i en línia amb el que ja ha exposat el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, els darrers dies, els ha acusat “d’estafar” els ciutadans per prometre un projecte polític “impossible”. “Sabien des del principi que la via unilateral no era possible; sabien que era mentida”, va reblar la portaveu de Podem. “Nosaltres no demanem a ningú que s’esperi sinó que us poseu al capdavant del canvi polític a Catalunya i Espanya; puc assegurar que si Domènech és president serem un pas més a prop de fer fora Rajoy del govern d’Espanya”, va coure Montero a El Prat de Llobregat.

montero prat 3

Domènech: “inés Arrimadas no sera presidenta de Catalunya”

D’altra banda, el candidat de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech, va interpel·lar l’expresident espanyol José María Aznar, que ha donat el seu suport al PP, Cs i el PSC en aquestes eleccions. Ho sentim, la seva candidata no serà presidenta de Catalunya’, va dir Domènech en referència a Inés Arrimadas. El candidat dels comuns va afegir que ‘el poble de Catalunya, encara que vulgui fer fora legítimament a qui ens ha governat fins ara, no es resignarà a donar el govern a la precarietat, a l’Íbex35 i a José María Aznar”. També va assegurar que primer arribarà el canvi a Catalunya i després a l’estat espanyol.

 

Redacció / Fotos: Catalunya en Comú-Podem

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix