Torrent: “Som l’única força per aturar els peus a Cs i al bloc monàrquic”

El número 2 d’ERC per Girona ha dit a Sant Boi que la prohibició d'estelades del programa del PP "és una demostració més del concepte que l'Estat té de la democràcia"

Roger Torrent, número 2 de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Girona a les eleccions del 21-D, ha assegurat que els republicans són “l’única força que pot parar els peus a Ciutadans i al bloc monàrquic del 155”. En una atenció a la premsa durant una visita a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, Torrent ha plantejat els comicis com un duel directe amb el partit d’Inés Arrimadas i ha afirmat que “les eleccions van dels que volen arrasar l’escola, els Mossos d’Esquadra i els mitjans públics, o de construir la república social. Aquestes eleccions van de si guanya C's o guanya la nostra llibertat. Van de si guanya el 155 o les nostres institucions i dignitat. Van de si guanya l'"A por ellos" o l'esperit de l’1-O.”

torrent sbll 2

D’altra banda, també ha manifestat que “nosaltres volem construir la República social perquè és un mandat de la ciutadania d'aquest país. Nosaltres som la garantia per construir la República social. Nosaltres som la garantia de bon govern, de cosir el país, de la lluita contra la corrupció, de fer República i de defensar el país."

torrent sbll 3

D’altra banda, el candidat gironí també ha valorat la prohibició d’estelades a l’espai públic que planteja el programa electoral del PP, apuntant que “és una demostració més del concepte que l’Estat té de la democràcia”. “Malgrat que vulguin prohibir-ho tot, estem convençuts que els ciutadans tornaran a demostrar a les urnes quin és el mandat democràtic d’aquest poble”, ha afegit.

Redacció / Fotos: ERC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix