García Albiol: "No hi ha alternativa a l’independentisme sense un PP fort”

El candidat del PP a la Generalitat proposa “reduir, a partir del 21-D el número d’organismes dependents de la Generalitat que només serveixen per col·locar els seus i baixar fins un 60% el nombre de càrrecs, de confiança i d’alts directius”

El candidat del PP a la Generalitat i president del Partit Popular Català, Xavier García Albiol, ha afirmat avui a El Prat de Llobregat que "no hi ha alternativa possible a l'independentisme sense la participació d'un PP fort i decisiu en el Parlament de Catalunya". D'aquesta manera s'ha dirigit especialment els indecisos i ha animat a aquells que en alguna ocasió han votat al PP al fet que el dia 21 ho tornin a fer "perquè som l'únic partit amb capacitat de gestió, lideratge, i decisió, i que hem demostrat que sabem treure a Espanya avanci als moments difícils.”

Generalitat sobredimensionada

García Albiol ha estat acompanyat del president del PP Andalús, Juanma Moreno. Durant la seva declaració als mitjans, el candidat a la Generalitat ha anunciat també que un dels principals propòsits del PP a partir del dia 21 serà el de "reduir el nombre de societats o organismes que hi ha en la Generalitat de Catalunya i que no serveixen per res profitós".

 MG 9025baja

En aquest sentit, García Albiol s'ha compromès a reduir els 391 organismes que ha qualificat de "quiosquets de l'independentisme que només serveixen para per col·locar als seus i que puguin cobrar a final de mes" i reduir, fins en un 60 per cent, els càrrecs de confiança i d'alta adreça de la Generalitat. "És inadmissible, als moments difícils que vivim, tenir una administració sobredimensionada. Simplificar-la, significarà un bon ús dels recursos públics dels catalans", ha dit.

 MG 9226baja

D'altra banda, García Albiol ha criticat la manifestació sobiranista d'avui a Brussel·les en suport a Puigdemont perquè "demostra el fanatisme d'una part de la societat catalana que pretenen defensar a un president irresponsable que ha tractat de dur a terme un cop d'estat i que ha estat el causant del dany més gran que hem viscut a Catalunya en els últims anys". "Em produeix vergonya i tristesa que estiguin traslladant des del cor d'Europa aquesta imatge esperpèntica de divisió i de ridícul de la política catalana", ha afegit.

Levy, a Sant Boi

La candidata número dos per Barcelona i sotssecretària del PP d'Estudis i Programes, Andrea Levy, va remarcar ahir a la fira de Sant Boi de Llobregat la importància de la imminent cita amb les urnes del proper 21-D, atès que es tracta d'unes eleccions “transcendentals” que poden canviar-ho tot i variar per complet el rumb de la política catalana: “Aquests comicis van del continuisme del procés del passat o d'obrir una nova etapa d'oportunitats de futur”. Acompanyada del candidat número cinc per Barcelona, Daniel Serrano, la dirigent popular ha subratllat que el resultat de les urnes pot obrir pas a un temps polític il·lusionant: “Pot deixar pas a una nova etapa en què les prioritats del govern de la Generalitat no estiguin centrades únicament a buscar divisions i generar inestabilitat o tensió social”. “Una etapa”, ha afegit, “en la qual s'obre una oportunitat de futur perquè, des de les institucions de Catalunya, es parli realment de la realitat dels problemes del dia a dia dels catalans.”

 MG 8807baja

 MG 8849baja
Levy ha volgut posar l'accent que les candidatures que concorren a les autonòmiques es bifurquen en dos tipus: les candidatures continuistes i les de futur, “encara que hi ha alguns que no ho tenen clar”. “A nosaltres ens sembla que Podemos està lliurat a les candidatures oportunistes i a les candidatures que van a seguir en aquest continuisme que solament condueix a més procés, i sembla que el PSC té moltes ganes de continuar amb aquestes candidatures d'esquerra –“d'ERC i de Podemos”, ha precisat-, “que solament ens porten a procés, més procés i molt més procés.”

Redacció / Fotos: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix