Iceta: “És urgent que la senyera torni a representar a tots els catalans”

Imprimeix

El Candidat del PSC a la presidència de la Generalitat va participar en un míting a Sant Andreu de la Barca juntament amb Guillermo Fernández Vara, president de la Junta d’Extremadura, i la candidata Eva Granados

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, va participar a Sant Andreu de la Barca en un míting de campanya del PSC al Teatre Núria Espert on va dir que “hi ha candidats que semblen tenir mal de panxa, però jo vull guanyar aquestes eleccions, ser president de la Generalitat i treure Catalunya del forat. La Presidència de la Generalitat és de tots perquè Catalunya som tots i ningú es pot apropiar del país, que és de tots.”

Miquel Iceta, ha afirmat avui que “oferim lleialtat a la resta d’Espanya perquè volem seguir plegats, però també exigirem el que creiem que ens correspon i defensarem els nostres interessos”. "Que ningú jugui a enfrontar els pobles d’Espanya, ningú és més que ningú ni ningú és menys que ningú. És urgent que la senyera torni a representar a tots els catalans i que no es distingeixi a ningú pel seu origen o ideologia.”

psc sab 2

Iceta va estar acompanyat del president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, i de la número 2 de la candidatura socialista, Eva Granados, així com l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca. Precisament el batlle va dir en la seva intervenció que “Catalunya és més gran a Espanya i Espanya és millor amb Catalunya. Fermesa en els valors socialistes, dignitat i generositat per arribar al compromís.”

psc sab 4

D’altra banda, Granados va manifestar que “no volem banderes, volem solucions. Necessitem un canvi a la Generalitat, necessitem un president que ens ajudi en el progrés social” i va afegir que “el vot és la palanca de canvi. És l’eina per canviar aquesta situació. Si ets d’esquerres i no ets independentista, l´únic vot que tens és el socialista.”

psc sab 3

I Vara, en la seva intervenció, va indicar que “el futur de Catalunya es juga el 21-D. Cal que arribi un acord per trobar una bona solució. Ni Catalunya ni Espanya es pot permetre una altra cosa. Totes les solucions possibles per aquesta situació de Catalunya passa pels socialistes i per Miquel Iceta.”

Redacció / Fotos: PSC