El nou govern municipal a Molins de Rei es presenta en societat

Imprimeix

El pacte preveu impulsar 72 accions en l’any i mig que queda de mandat i la creació d’algunes regidories noves, al mateix temps que es reduirà l’estructura política de l’Ajuntament

El divendres 1 de desembre Molins de Rei estrenarà un nou govern municipal format per 13 regidors i regidores de CDC-JFM (6), CUP (4) i ERC (3). L’acord signat preveu impulsar fins a setanta-dues mesures concretes en el que queda de mandat i que s’afegeixen a les previstes en el Pla d’Actuació Municipal vigent. Les accions més destacades preveuen reduir l’estructura política de l’Ajuntament, impulsar un procés de participació per decidir sobre la peatonalització del centre de la vila, retirar les pèrgoles fotovoltaiques de la plaça del Molí, avançar en la municipalització de serveis i la tarifació social i reformar el parc Pont de la Cadena, entre d’altres.

Durant la presentació de l’acord, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, s’ha mostrat molt content i satisfet del pacte, i ha afirmat que “establim un nou govern que aportarà més energia, més il·lusió, més estabilitat i més compromís a Molins de Rei, i això ens permetrà continuar millorant la vila”. De la seva banda, i en nom de la CUP, Carles Ros ha explicat que "aquest pacte es basa en acords clarament locals i concrets, aplicables en un any i mig, que creiem que son necessaris i imprescindibles per Molins". Finalment, la portaveu d’ERC, Sílvia Guillén, ha assegurat que “el mandat és curt però el compromís és ferm per executar un acord que satisfà a totes les parts i que dóna grans oportunitats de millora per la vila que hem intentat concretar al màxim.”

El nou acord de govern també suposarà canvis organitzatius rellevant en el cartipàs municipal, amb l’aparició de noves regidories com Comunicació, Atenció a la Ciutadania, Feminismes i Alliberament LGTBI, i Serveis municipals i Municipalitzacions.

Redacció / Foto: Aj, Molins de Rei