Apartat el regidor de Castelldefels acusat de ‘mobbing’

Imprimeix

El regidor abandona el seu lloc al comandament d'Hisenda per "restablir les relacions danyades en les últimes setmanes" amb els treballadors dels serveis econòmics de l'Ajuntament i "intentar crear ponts de diàlegs amb ells", segons han explicat fonts municipals.

L’alcalde es fa càrrec d’Hisenda

Sáenz, que no renuncia a l'acta de regidor, continuarà a l'equip de govern al capdavant d'una altra de les àrees que li havien estat encomanades, la de Polítiques d'estalvi i sostenibilitat.

L'alcalde, el popular Manuel Reyes, es farà càrrec de l'àrea d'Hisenda fins que es redistribueixin les responsabilitats del govern municipal, integrat per PP, CiU i els independents d'AVVIC, una aliança que va rellevar després de les passades eleccions el PSC, que havia estat al poder durant 32 anys.

Els fets

Els fets que van derivar en la denúncia de la tresorera es van produir el 18 de novembre al despatx del regidor d'Hisenda. Segons el relat de la funcionària, Sáenz li va llançar expressions de menyspreu que va acompanyar amb cops a la taula.

L'incident no va passar desaparcebut i dos agents de la Policia Local, avisada per altres treballadors de l'àrea, es van presentar  al despatx i van demanar explicacions a Sàenz i a la funcionària.

Després de la marxa dels efectius policials, va augmentar l'enuig del regidor amb els seus subordinats, als quals, segons ells mateixos expliquen, acusa de dificultar-li voluntariament la seva feina al capdavant d’Hisenda.

Crítiques del PSC

La solució de l’Ajuntament al problema no ha satisfet al PSC, que l’observa com una “presa de pel”.

Per al portaveu dels socialistes, l’exalcalde Joan Sau, és “una solució en fals que no ressoldrà el problema, sinó que el desplaçarà. El problema no l’ha originat ni la tresorera municipal ni el personal de l’àrea de Serveis Econòmics.

"El problema és l’actitud prepotent que ha mantingut el regidor des que va trepitjar l’Ajuntament”, ha afegit Sau.

Redacció | Foto: Arxiu