Enric Millo, delegat del govern, declarat 'persona non grata' a Begues

Imprimeix

La sessió plenària també va aprovar una moció, amb el vot contrari del PP, on condemna la violència policial de l'1 d'octubre

El Ple de l'Ajuntament de Begues va aprovar una moció que va entrar d'urgència en l'ordre del dia a proposta dels grups municipals del PDeCAT, GdeB i TxB, en la qual es declara el delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, persona non grata. La moció, que també estan subscrivint aquests dies altres municipis del país, va tenir el suport de totes les forces amb representació municipal, excepte el del PP.

pleoctubre2017

En la moció també va condemnar "de forma enèrgica" la violència "generada per l'Estat espanyol" contra algunes de les persones que van votar l'1 d'octubre a Catalunya, i es va mostrar el suport dels partits a les més de 900 persones ferides. A més, s'exigeix la retirada dels efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil "enviats de manera expressa per impedir l'exercici democràtic de votar en un referèndum", i es demana la mediació de la comunitat internacional.

La moció que sí que va ser aprovada per unanimitat va ser la de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del 17 i 18.

Redacció / Fotos: CCMA-Aj. Begues