Poveda: “Els responsables de la situació a Catalunya es Rajoy y el PP”

A l’acte socialista, que es va celebrar a Sant Joan Despí, també va participar Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC, que es va mostrar a favor d’un referèndum pactat

El Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va mostrar ahir la seva preocupació davant "la irresponsabilitat de Mariano Rajoy i el Partido Popular enfront de la situació que es viu a Catalunya". Poveda va realitzar aquestes declaracions en una assemblea oberta amb més de 250 persones a Sant Joan Despí i que va comptar amb la participació del Primer Secretari dels i les socialistes, Miquel Iceta. A més, Poveda va denunciar també que "el govern de Catalunya i el señor Puigdemont han renunciat a governar i han entrat al joc del PP promovent una tensió insuportable al nostre país."

poveda miting 2

Irresponsabilitat

Miquel Iceta va recordar a Puigdemont que "és molt irresponsable enfrontar a la ciutadania amb els alcaldes i les alcaldesses, que són els veritables garants de la convivència i del seu benestar". Iceta va defensar fermament la voluntat de votar en un referèndum pactat i legal, i va lamentar que molta gent "s'hagi apropiat de la paraula democràcia". En aquest sentit, el primer secretari dels i les socialistes va recordar que "molts dels nostres van donar la vida per votar, però una papereta feta a casa no fa democràcia, no sense garanties, que no ens enganyin!."

poveda miting 3

Posterior a l'assemblea, l'executiva del PSC del Baix Llobregat es va reunir per tal de parlar de la situació que es viu actualment al país i a la nostra comarca. Els i les representants dels socialistes de la comarca es van comprometre a "treballar als nostres municipis pel diàleg i l'enteniment, i per fomentar el respecte a la democràcia als nostres municipis". A més, es va expressar "l'absolut suport a tots els alcaldes, les alcaldesses, regidors, regidores i càrrecs del nostre partit que durant aquests dies estan rebent agressions i mostres d'intolerància constants". Tal com va dir Poveda "els i les socialistes ens hem deixat la pell en la defensa de la democràcia i en garantir els drets de la ciutadania. No admetrem cap lliçó en aquest sentit."


Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix