Mònica Parés és escollida nova presidenta del PP de Gavà

Imprimeix

Era l’única candidatura que es va presentar i substitueix en el càrrec a Josep Llobet

Mònica Parés ha estat escollida nova presidenta del PP de Gavà per l’Assemblea Local. Parés, que es presentava com a única candidata, ja és regidora i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament i, a partir ara, substitueix en aquest càrrec a Josep Llobet. En aquest acte on també es va comptar amb l’assistència del President i Secretària del PP de Barcelona i d’altres membres de l’executiva provincial i regional del PPC,

Mònica Parés va agrair a tots la seva “participació” i els va encoratjar a “ser un equip coordinant”. També va demanar als afiliats i simpatitzants “treballar plegats per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Gavà” i fer-ho “apostant per valors com la concòrdia, la convivència, la llei, la democràcia i la llibertat.”

Parés va recordar que “des de les darreres eleccions municipals, ara fa dos anys, la situació del país ha canviat i per tant falta la darrera empenta per poder tornar a l’espai que un partit com el nostre es mereix en l’esfera política de la ciutat” i assegurava que “per incrementar el nombre de vots també hem d’ampliar les nostres bases i, per tant, el nombre d’afiliats a la formació”. Finalment, va agrair als seus antecessors a la presidència i al partit la seva tasca al llarg de la història del PP a Gavà.

En la seva intervenció davant d’una cinquantena de membres del PP, no va oblidar “els fets que han marcat la realitat de Gavà les darreres setmanes” i va manifestar, ja com a presidenta, el seu “recolzament a la Policia Local de Gavà i a la família del sergent López.”

Redacció / Foto: Aj. Gavà