Rosa Boladeras, nova alcaldessa de Corbera de Llobregat

Imprimeix

La socialista substitueix a la republicana Montserrat Febrero al capdavant de l'Ajuntament

La socialista Rosa Boladeras és la nova alcaldessa de Corbera de Llobregat. Boladeras substitueix a la republicana Montserrat Febrero i d’aquesta manera s’ha acomplert el pacte de govern entre el PSC, ERC i dos regidors dels grups locals, Moviment pel Canvi i Grup Independent d’Urbanitzacions. En ser proclamada alcaldessa, Boladeras ha afirmat que el seu repte és construir un municipi “on se sentin orgulloses de viure les generacions del futur.”

Tot i que aquesta és la quarta vegada que accedeix a l’alcaldia, la socialista es considera principiant perquè encara té “molt per aprendre. En política sempre s'és novell, sobretot en un moment en què els canvis socials cada cop es produeixen amb més velocitat. No ens podem permetre anar per darrere del que necessiten les persones. Els gestors municipals tenim l'obligació d'anticipar-nos a les necessitats i als desigs de la ciutadania.”

boladeras 2

Rosa Boladeras ha fet un balanç positiu del pacte de govern a Corbera de Llobregat i ha anunciat un apropament de l’alcaldia als barris i urbanitzacions “per escoltar i compartir”, així com la seva voluntat de “treballar amb humilitat i honestedat per dignificar la política i millorar la democràcia, aportant esperit positiu i fomentant la concòrdia.”

Redacció / Fotos: PSC