El Prat refusa irregularitats al procediment de la nau d’Azkar

Imprimeix
A l’Ajuntament no s’ha dirigit cap alt responsable de Foment, subratllen els mandataris municipals

El tràmit de la nau industrial d’Azkar a uns terrenys que pertanyen a Sant Boi de Llobregat i al Prat de Llobregat va ser “completament normal”.

Així ho han expressat aquest dimarts fonts properes a l’Alcaldia del Prat de Llobregat, que han refusat qualsevol tipus de relació de la ciutat amb el denominat ‘Cas Campeón’, de pagament de presumptes comissions al ministre de Foment, el socialista José Blanco, a canvi de favors per part de l’empresari gallec José Antonio Orozco.

Després que aquest dilluns l’alcalde de Sant Boi, el socialista Jaume Bosch, recordés que els terrenys de la polèmica pertanyen també al Prat de Llobregat –a on governa d’ICV-EUIA-, els màxims dirigents municipals de la ciutat aeroportuària han ressaltat que no han rebut cap trucada telefònica de Blanco ni de cap altre alt responsable de Foment intersessant-se per l’estat dels procediments.

‘Cas Campeón’

L’Ajuntament del Prat de Llobregat s’ha desmarcat d’aquesta manera de les informacions, aparegudes al diari El Mundo, i després en altres mitjans, segons les quals el cas de tràfic d’influències podria haver-se ramificat a Catalunya, a Sant Boi, en concret.

Segons el rotatiu madrileny, Orozco va demanar col·laboració al ministre de Foment per tramitar una nau industrial a Sant Boi, a on governa el PSC.

L’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, ha negat qualsevol relació amb la trama i ha afirmat que no ha parlat mai amb Blanco.

H. Marín | Foto: Arxiu