ERC-Cornellà acusa Balmón de menysprear als que volen votar l’1 d’octubre

Els republicans consideren ofensives les declaracions fetes per l’alcalde en el programa Els Matins de Catalunya Ràdio, ja que “ha faltat greument el respecte a les persones que volen que se celebri el referèndum" i reclamen una rectificació pública

ERC-Cornellà ha emés un comunicat en el qual rebutja les declaracions d’Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, que ha pronunciat al programa Els Matins de Catalunya Ràdio d’ahir dilluns, 12 de juny.

En concret, Balmón, a la pregunta de la periodista Mònica Terribas sobre si deixaria obrir els col·legis electorals l’1 d’octubre amb motiu del referèndum d’independència, l’alcalde ha contestat “Referèndum? No sé de què em parla”, i ha afegit que considera que això és només “una mobilització.”

Balmon PSC discolos abandonan espurio TINIMA20140116 2022 5

Segons el comunicat dels republicans, aquests accepten la discrepància política, sempre que es faci des del respecte i els valors democràtics. ERC considera que Antonio Balmón ha comès una greu manca de respecte envers les persones que volen que se celebri el referèndum d’autodeterminació, independentment de quina opció triïn. A més, ERC-Cornellà manifesta que el referèndum és l’única via democràtica acceptable per determinar si Catalunya vol continuar com una regió autònoma dins l’Estat espanyol o si vol esdevenir un estat independent.

L’alcalde Antonio Balmón, segons els republicans, no representa tots els cornellanencs i cornellanenques quan menysprea la voluntat de la majoria dels catalans de celebrar aquest referèndum i, a més a més, és molt greu que no garanteixi el dret a la ciutadania de poder votar l’1 d’octubre.

ERC-Cornellà rebutja sense pal·liatius les expressions d’Antonio Balmón, que són ofensives i poc democràtiques, i l’emplaça públicament a rectificar i a garantir el dret de vot a Cornellà el proper 1 d’octubre.

Redacció / Foto: La Voz de Barcelona-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix