Jodi Bou relleva Joan Borràs com alcalde del Papiol

El canvi manté la continuïtat del projecte del govern al consistori municipal

Aquest dilluns 12 de juny tindrà lloc al Papiol un relleu d'alcalde, d'acord amb el pacte de govern vigent. L'acord d'aquest relleu és fruit del pacte per governar al qual van arribar tres dels grups polítics locals del Papiol després de les darreres eleccions municipals. Segons aquest pacte —subscrit pels grups locals del PDeCAT, ERC i Sumem pel Papiol—, Joan Borràs (ERC) ha estat l'alcalde del Papiol durant els dos primers anys del mandat; a partir de la setmana vinent, el rellevarà Jordi Bou (PDeCAT), fins als propers comicis locals.

Havent arribat ja a la meitat del mandat 2015-2019, els caps de llista dels tres grups que van subscriure l'acord —Jordi Bou (PDeCAT), Joan Borràs (ERC) i Salvador Auberni (Sumem pel Papiol)—, valoren molt positivament el pacte.

Tots tres coincideixen a l'hora d'afirmar que "l'acord està sent positiu per al Papiol en el sentit que tots els integrants de l'equip de govern han estat capaços de treballar conjuntament i amb consens per un objectiu comú: el benestar i la prosperitat del Papiol". Actualment, el consistori papiolenc es compon d'11 regidors, 7 dels quals formen l'equip de govern.

Arran del relleu d'alcalde, Borràs passarà a ser primer tinent d'alcalde. El govern papiolenc no es refereix al nou nomenament d'alcalde com un canvi, sinó com "un relleu que s'ha d'entendre des de la normalitat, ja que el projecte de govern i les directrius de treball continuaran sent les mateixes."

L'elecció del segon alcalde del Papiol d'aquest mandat 2015-2019 tindrà lloc durant la sessió extraordinària i oberta al públic del ple municipal de dilluns 12 de juny a les 19 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament.

Redacció / Foto: Aj. Papiol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix