Sant Boi nega irregularitats relacionades amb Blanco

Imprimeix
Bosch diu que l’empresa Azkar compleix els requisits legals i que no ha parlat mai amb el ministre

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha sortit al pas de la informació publicada aquest dilluns al diari El Mundo, segons la qual el Cas Campeón, de pagament de presumptes comissions a canvi de favors per part de l’empresari gallec José Antonio Orozco, es pot haver ramificat a Barcelona.

Segons el rotatiu madrileny, Orozco va demanar col·laboració al ministre de Foment, José Blanco, per tramitar una nau industrial a Sant Boi, a on governa el PSC.

Un comunicat de l’Ajuntament ha subratllat aquest dilluns que la tramitació de la llicència a l'empresa Azkar “compleix tots els requisits legals necessaris, tramitant-se tant en temps com en forma d'acord amb els procediments habituals per a aquest tipus de llicències”.

Segons l’Ajuntament, tot el procés de tramitació es va desenvolupar al llarg de 10 mesos, “ja que la llicència es va demanar amb data 15 de maig de 2010 i va ser concedida el 7 de març de 2011, un cop complert l'expedient”.

La llicència d'obres va ser demanada per part de Transportes Azkar “amb la finalitat de construir una nau en una parcel·la situada al recinte aeroportuari, entre els termes municipals del Prat i Sant Boi, per la qual cosa tots dos ajuntaments van haver d'atorgar la pertinent llicència, tramitant-se l'expedient paral·lelament entre els dos municipis”.

En declaracions a la ràdio Rac-1, Bosch ha assegurat que ell no ha parlat mai amb el misnitre Blanco, i ha recordat que part dels terrenys pertanyen al Prat de Llobregat, en mans d’ICV-EUIA.

Text i foto: H. Marín