El PDeCAT s’incorpora a l’equip de govern de Cervelló

A partir d’ara hi haurà un tripartit amb el Partit Demòcrata, M’estimo Cervelló-PSC-CP i Cervelló, ara sí es pot

M’estimo Cervelló-PSC-CP i PDeCAT de Cervelló –actualment té dos regidors, Mrian Herrero i Jordi Civit- han arribat a un principi d'acord que estableix la col·laboració d'aquestes formacions polítiques per treballar conjuntament en la transformació i millora de la població, un govern del qual també forma part Cervelló, ara sí es pot. Amb aquesta incorporació ja són deu municipis a la comarca en els que treballen conjuntament PDCat i PSC.

pacecat cervello 1

Segons el PSC, l’acord és una aposta per impulsar un apropament en els compromisos programàtics que totes les formacions comparteixen. Aquesta etapa que s'enceta vé marcada pel resultat electoral de les formacions en els comicis municipals de 2015, per la coincidència programàtica en temes per la millora del municipi i per la voluntat de fer un govern, fort, estable, seriós i responsable que pugui afrontar els principals problemes de Cervelló.

Els objectius, a partir d’ara i fins al final de la present legislatura seran els següents:

- Per tal d'atendre les necessitats de la població treballarem en la transformació de l'administració municipal, adequant-la a les noves demandes socials existents, elaborant programes de modernització i de formació, renovant els procediments administratius i els sistemes de presa de decisions i incorporant els avantatges dels nous sistemes tecnològics per tal de fer l'administració municipal més accessible a la ciutadania, tot oferint transparència en els sistemes públic de contractacions i licitacions.

- Desenvolupar polítiques actives econòmiques que tinguin com a objectiu disminuir el creixement de la taxa d'ocupació, la generació de més activitat econòmica, l'impuls d'actuacions dirigides als sectors socials més desprotegits, el recolzament als nous jaciments d'ocupació, i el foment de programes d'actuació destinats a promoure, millorar i dinamitzar el comerç local.

- Treballar conjuntament per donar impuls i posar en marxa objectius que són competència d'altres administracions com la millora de punts negres dins la xarxa viària dins del terme municipal o aconseguir una major freqüència del bus.

- Millorar la vertebració urbana de la població i garantir la connectivitat entre les seves urbanitzacions i millorant la mobilitat. Per això caldrà impulsar actuacions com aconseguir uns millors accessos a tots els nuclis urbans,  afavorir l'ús de la bicicleta i el transport públic o facilitar l'eliminació de barreres arquitectòniques.

- Impulsar un projecte de desenvolupament de polítiques mediambientals, orientat en la línia de fer una població més sostenible, que fomenti una millor qualitat del medi ambient urbà, que incorpori nous criteris mediambientals relacionats amb la gestió dels residus, que estableixi actuacions concretes destinades a augmentar l'estalvi d'energia i dels recursos naturals, en què s'elaborin programes d'educació ambiental i es fomenti la participació ciutadana en aquest important repte relacionat amb la nostra qualitat de vida.

- Els regidors i les regidores de les dues formacions polítiques assumeixen l'actual Pla d'Actuació Municipal fins a final d'aquesta legislatura.


Les delegacions del nou govern queden de la següent forma:


M'Estimo Cervelló-PSC-CP

 

-José Ignacio Aparicio

Alcalde

Urbanisme i planejament, Medi Ambient i Educació...

-Cristina Martínez

Secretaria general, Recursos humans, Hisenda i Govern obert


-Montse Canas

Cultura, Joventut, Esports i Turisme

-Carlos Pérez

Serveis municipals i Espai públic

-Juan Santiago

Sistemes d'informació, Seguretat Ciutadana i Gent Gran

 

PDeCAT


-Jordi Civit  (PDECat)

Promoció econòmica, comerç, Ocupació, Consum i Indústria

-Marian Herrero

OAC, Compres i contractació i Cooperació i Solidaritat


Cervelló ara sí es pot

 

-Isabel Belmonte

Benestar social, Igualtat i Sanitat

 

Redacció / Fotos: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix