Sant Climent s’afegeix al Pacte Nacional pel Referèndum

Imprimeix

Es va aprovar per unanimitat en el Ple municipal que es va celebrar ahir

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat va aprovar per unanimitat adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum amb els vots a favor dels grups municipals del PDeCAT, SOM-AM, Gent per Sant Climent i AESC-Entesa. D’aquesta manera el consistori se suma a les entitats que insten als Governs de Catalunya i de l’Estat espanyol a assolir els acords necessaris per establir les condicions per celebrar un referèndum que sigui reconegut per la comunitat internacional amb un resultat que sigui vinculant.

La decisió es va prendre per una moció presentada al Ple municipal ahir. El text incorporava el manifest del Pacte Nacional pel Referèndum en el qual s’afirma que “la voluntat d’expressió de les catalanes i dels catalans mitjançant un referèndum és majoritària i transversal; i congruent amb la determinació cívica, pacífica i democràtica que han expressat les multitudinàries mobilitzacions de la societat organitzada a favor del seu dret a decidir.”


L’alcalde, Isidre Sierra, ha manifestat que “Sant Climent és un exemple d’aquesta àmplia voluntat entre la població catalana per poder decidir lliurement el nostre futur. La unanimitat amb la qual s’ha votat a favor de formar part d’aquest pacte ho deixa ben clar: independentment de quin pugui ser el resultat, una amplíssima majoria dels catalans i de les catalanes volem poder votar. És una idea ben senzilla i democràtica. Hem de deixar que la gent pugui decidir.”

 Redacció / Foto: Arxiu