Sant Climent s’afegeix al Pacte Nacional pel Referèndum

Es va aprovar per unanimitat en el Ple municipal que es va celebrar ahir

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat va aprovar per unanimitat adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum amb els vots a favor dels grups municipals del PDeCAT, SOM-AM, Gent per Sant Climent i AESC-Entesa. D’aquesta manera el consistori se suma a les entitats que insten als Governs de Catalunya i de l’Estat espanyol a assolir els acords necessaris per establir les condicions per celebrar un referèndum que sigui reconegut per la comunitat internacional amb un resultat que sigui vinculant.

La decisió es va prendre per una moció presentada al Ple municipal ahir. El text incorporava el manifest del Pacte Nacional pel Referèndum en el qual s’afirma que “la voluntat d’expressió de les catalanes i dels catalans mitjançant un referèndum és majoritària i transversal; i congruent amb la determinació cívica, pacífica i democràtica que han expressat les multitudinàries mobilitzacions de la societat organitzada a favor del seu dret a decidir.”


L’alcalde, Isidre Sierra, ha manifestat que “Sant Climent és un exemple d’aquesta àmplia voluntat entre la població catalana per poder decidir lliurement el nostre futur. La unanimitat amb la qual s’ha votat a favor de formar part d’aquest pacte ho deixa ben clar: independentment de quin pugui ser el resultat, una amplíssima majoria dels catalans i de les catalanes volem poder votar. És una idea ben senzilla i democràtica. Hem de deixar que la gent pugui decidir.”

 Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix