×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Sant Esteve celebra dissabte la Festa de la República

Imprimeix

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, així com els consellers Antoni Comín i Meritxell Serret, i la vicepresidenta del Parlament, Anna Simó, tenen previst assistir-hi

Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat, la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó, els consellers del Govern, Antoni Comín i Meritxell Serret, i diversos diputats del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats, entre ells Gabriel Rufian, visitaran dissabte Sant Esteve Sesrovires per participar en la Festa de la República, una trobada que ERC organitza cada any en una localitat diferent i que enguany tindrà lloc a Sant Esteve Sesrovires.

Activitats

La Festa de la República tindrà lloc al Passeig de les Oliveres i comptarà amb debats sectorials sobre temes com el benestar social, el medi ambient, l’educació o la salut, entre d’altres. La trobada es complementarà amb activitats per als infants a diferents emplaçaments del municipi i amb un dinar popular.

rufian junqueras tarda

Es preveu l’assistència a la trobada republicana de nombrosos dirigents d’ERC, com els parlamentaris del Congrés dels Diputats Joan Tarda, Gabriel Rufian i Teresa Jordà; els diputats del Parlament de Catalunya Chakir El Homrari i Alba Vergés; i alts responsables de la Generalitat, com Marta Vilalta, Directora General de Joventut, i Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies.

L’acte central serà a la tarda amb els parlaments d’Oriol Junqueras, Gabriel Rufian, Anna Simó, Jordi Albert (president d’ERC al Baix Llobregat) i de Carme Rallo, alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires.

Aquest no serà l’únic acte polític que aculli el municipi aquest cap de setmana, ja que diumenge l’Agrupació local del PSC celebrarà al Casal Social de Vallserrat la seva trobada anual, la qual comptarà amb la participació de Joaquín Fernández, secretari d’organització del partit al Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: ERC