El Tramabus fa parada avui al Baix Llobregat

Imprimeix

El Tramabus visita Sant Esteve Sesrovires, Martorell, Sant Andreu de la Barca i Viladecans “per destapar la trama catalana”, segons Podem

El Tramabus farà parada aquest dijous 11 de maig a Sant Esteve Sesrovires i Viladecans per, segons Podem, “destapar els detalls de la trama catalana. La vinculació entre el poder polític i econòmic que durant dècades s’ha teixit al país". La iniciativa de Podem arriba després de recórrer altres zones de l’Estat, i després d'haver iniciat la ruta per Barcelona al matí de dimecres, passant per la seu de CaixaBank, l’antiga seu de CDC, el Palau de la Música i el Palau de la Generalitat. Estarà a Catalunya fins al divendres 12 de maig.

El recorregut començarà a les 17 hores al carrer Major de Sant Esteve Sesrovires, passarà per l'Edifici Fòrum i la residència Can Serra i continuarà per Martorell, arribant a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Després anirà a Sant Andreu de la Barca, visitant l'ajuntament, i marxarà cap a Viladecans. Allà es gaudirà de les vistes de la seu d'Inipro, l'Edifici de la Vergonya i l'Hospital de Viladecans. Durant la ruta es conversarà del cas ACM que implica a Josep Maria Matas i Xavier Solà (exresponsables de l'ACM), del cas ITV (amb implicats com Oriol Pujol i Ferrusola) i del cas Inipro.

Persones convidades
El recorregut comptarà amb les ponències de Joan Giner, secretari polític de Podem i diputat al Parlament de Catalunya, de Noèlia Bail, secretaria de Coordinació Interna i Feminismes de Podem, Laura Haba, secretaria de Municipalisme de Podem i regidora d'Ara Sant Esteve i Raquel Pérez, regidora de SOM Martorell.

Aquest és el detall del recorregut:

Dijous 11 de maig
17:00 - Sant Esteve Sesrovires - Carrer Major
17:15 - Edifici Fòrum - Passatge de les Oliveres
17:20 - Residència Can Serra - Passeig de Gràcia
17:40 -Hospital Sant Joan de Déu de Martorell - Av. Mancomunitats Comarcals
18:00 - Sant Andreu de la Barca - Plaça de l’Ajuntament
18:35 - Viladecans - Seu Inipro - Av. de la Roureda (Cas Inipro – PSC)
18:55 - Edifici de la Vergonya - Carrer Josep Pallach i Carola
19:00 - Hospital de Viladecans - Av. de Gavà

Redacció / Foto: Arxiu