El PP-Castelldefels lamenta que el PSC voti contra la defensa de la llei

Imprimeix

Segons el seu portaveu, Manuel Reyes, “una vegada més els socialistes han traït als seus votants i els seus principis alineant-se amb els independentistes només per salvar el pacte de govern municipal i seguir mantenint les seves cadires”

El Ple de l'Ajuntament de Castelldefels celebrat ahir, va rebutjar una moció presentada pel grup municipal del Partit Popular (PP) en suport a la sentència del 9N dictada pel TSJC i en defensa de la democràcia i el compliment de la Llei. La moció només va comptar amb el suport de PP i Ciutadans, mentre que la resta de forces del govern (Movem, PSC, Castelldefels Si Pot, ERC i Ciu) la van rebutjar presentant una esmena a la totalitat que va acabar tombant la proposta popular.

L’exalcalde i portaveu del PP de Castelldefels, Manuel Reyes, en acabar el ple, va lamentar que “una vegada més el PSC traeixi als seus votants i els seus principis votant en contra del compliment de la llei i de la Constitució alineant-se amb els independentistes només per salvar el pacte de govern municipal i seguir mantenint les seves cadires.”

“És molt preocupant que partits que se suposa que són constitucionalistes, com el PSC, siguin còmplices a Castelldefels de partits que aposten per saltar-se la legalitat i d'utilitzar les institucions de manera partidista posant en risc la democràcia i l'estat de dret”, va afegir Reyes.

Finalment, l’exalcalde de Castelldefels va tornar a recordar que “en aquesta ciutat la majoria dels ciutadans estan en contra de la independència. En les últimes eleccions municipals només un 20% van votar a partits independentistas.”

Redacció / Foto: Arxiu