Quim Bartolomé i Anna Martín, nous coordinadors d’ICV del Prat

Imprimeix

S’encarregaran de conduir el procés de confluència municipal i el canvi d’alcalde per a les properes eleccions municipals

El passat 18 de febrer es va celebrar la VIII Assemblea Local d’ICV El Prat, que va aplegar una seixantena de persones i que va renovar la seva coordinació i direcció a la ciutat. Quim Bartolomé repeteix mandat, i s’acompanyarà a partir d’ara de l’Anna Martín,  regidora de Joventut, Igualtat i Cooperació a l’Ajuntament, i anteriorment coordinadora de Joves d’Esquerra Verda del Prat.

El tàndem, que introdueix la co-coordinació al Prat, serà l’encarregat de dirigir els futurs reptes de la formació ecosocialista: el procés de confluència municipal i el canvi d’alcaldable per a les properes eleccions municipals. Dels dos temes que van parlar durant l’assemblea, on s’han format espais de debat amb la militància en el marc dels documents d’organització i de gestió, ambdós aprovats per l’assemblea local.

A banda, també es va conformar una nova Comissió Política Local, un òrgan de direcció que va incorporar persones que, segons ICV, hauran de definir les estratègies del partit a El Prat per als propers anys.

A l’Assemblea hi van assistir el coordinador nacional David Cid, i els coordinadors comarcals Candela López i Jordi Gil.

Final del formulario

Redacció / Foto: ICV-El Prat