Reconeixement a Podem Gavà en els Premis Impulsa Hacemos 2017

Imprimeix

“Impulsa el teu ofici”, d’intercanvi de coneixements, va ser un dels projectes premiats a la gala

Gavà va ser un dels premiats en la gala dels premis Impulsa Hacemos 2017 de Podem, que va repartir 500.000€ de l'excedent salarial dels seus càrrecs públics entre més de 170 projectes de tota Espanya.

El projecte "Impulsa el teu ofici", avalat pel Consell Ciutadà Municipal de Podem Gavà i recolzat pel cercle de Podem Gavà, té com a objectiu social principal intercanviar coneixements pràctics entre menors de vint-i-cinc anys que no tenen estudis ni treball i majors amb una experiència de més de 20 anys en un ofici amb escassetat de professionals. Es vol ensenyar a aquests/as joves una professió per una persona que ha treballat tota la seva vida en un ofici. I després d'un temps d'experiència en aquesta professió, orientar-los per poder tenir un títol oficial mitjançant el reconeixement de competències professionals. Al mateix temps els/as joves ensenyaran als seus tutors a fer servir l’smartphone i noves tecnologies de la comunicació. Segons explica Podem Gavà, “és hora de crear un model basat en la cooperació i no en la competència.”

També van ser premiats projectes catalans com l'Associació Clorofil·la, Amics del Moviment Quart Món Catalunya, Cercle d'Hospitalet del Llobregat, cercle Podem Lliçà d´Amunt, Associació Educativa Ítaca, Cercle de Sant Cugat del Vallès, Cercle Podem Calafell, LLAURA Associació de Serveis i Formació Socioeducativa i l'associació Social Esport i Cultura Chan Chan

Final del formulario

Redacció / Foto: Podem Gavà