El PP-Castelldefels presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat

El seu portaveu, Manu Reyes, demana que el Govern "ha d'invertir a Castelldefels i pagar els deutes pendents amb la ciutat"

Manu Reyes, portaveu del Partit Popular i exalcalde de Castelldefels, ha presentat a través del grup parlamentari del Partit Popular, divuit esmenes als pressupostos de la Generalitat de Catalunya, per tal de fer pales la manca d'inversions per part de la Generalitat i els deutes que aquesta administració encara manté amb el municipi. Reyes, afirma que "la prioritat han de ser les persones i s'ha d'invertir en educació, sanitat, seguretat i infraestructures, per tal que Castelldefels creixi i millori en qualitat de vida. No es poden oblidar les inversions que el govern el Partit Popular va impulsar a Castelldefels i que li corresponien a la Generalitat, com la construcció del quart institut o les millores realitzades als laterals de la C-31."

Segons els populars, la Generalitat de Catalunya i el seu Govern, presenten uns pressupostos que estan molt lluny dels problemes reals dels veïns i veïnes de Castelldefels i per aquest motiu el seu grup municipal i el parlamentari no pot oblidar totes aquelles mancances que té la ciutat i que estan pendents d'executar per part de la Generalitat en ser competències directes d'aquesta administració.

Relació d'esmenes presentades per el Partit Popular de Castelldefels als Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per 2017:

  1. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, traspassarà durant el present exercici la titularitat del Canal Olímpic de Castelldefels (Baix Llobregat) a l'Ajuntament d'aquest municipi perquè aquest equipament lúdic y esportiu estigui obert a tota la ciutadania.
  2. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, incrementarà les aportacions públiques a les escoles bressol de Castelldefels (Baix Llobregat).
  3. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, augmentarà les aportacions públiques a l'escola de dansa de Castelldefels (Baix Llobregat).
  4. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, farà efectiu a l'Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) el cost de construcció de l'IES Josep Guinovart al que ha fet front l'ens local.
  5. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, augmentarà el nú­mero de beques menjador per als alumnes de Castelldefels (Baix Llobregat).
  6. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, iniciarà la cons­trucció d'un nou centre d'atenció primària al municipi de Castelldefels (Baix Llo­bregat).
  7. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, posarà en marxa un centre de diàlisi al municipi de Castelldefels (Baix Llobregat).
  8. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, incrementarà el nú­mero d'agents dels Mossos d'Esquadra al municipi de Castelldefels (Baix Llobregat) fins arribar a la mateixa dotació que va haver-hi en el moment del desplegament del Cos en el municipi.
  9. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, adequarà els vials d'accés a Castelldefels (Baix Llobregat) per la C-31, especialment el corresponent a l'accés al centre esportiu l'Esplai.
  10. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, farà efectiu a l'Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) el pagament al que hagut de fer front l'ens local per l'arranjament del laterals de la C-31.
  11. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, farà efectiu el pa­gament a l'Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) del deute contret per l'Agèn­cia Catalana de l'Aigua amb motiu de les obres de la primera fase del barri de Mon­temar.
  12. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, instal·larà noves pantalles acústiques a la C-32 al seu pas per Castelldefels (Baix Llobregat) per re­duir l'impacte acústic que genera la circulació .
  13. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, revisarà i millorarà la senyalització d'accés al municipi de Castelldefels (Baix Llobregat) en les vies de la titularitat de la Generalitat.
  14. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, realitzarà els trà­mits per a iniciar les obres de construcció de la línia L12 del metro ja prevista al Pla Director d'Infraestructures 2001-2010 i que ha de connectar la ciutat de Barcelona amb els municipis d'Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.
  15. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, d'acord amb l'Ajun­tament de Castelldefels (Baix Llobregat) restaurarà les torres de vigilància, patrimo­ni cultural del municipi.
  1. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, incrementarà el finançament de la Generalitat en el Contracte Programa per a la Coordinació i Col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb l'Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat).
  1. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, pagarà el deute que té pendent de satisfer amb les residències per a la gent gran del municipi de Castell­defels (Baix Llobregat).
  1. El Govern, dins les previsions pressupostàries per l'any 2017, augmentarà el nú­mero de places concertades de les residències per a la gent gran i centres de dia de Castelldefels (Baix Llobregat)

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix