Anna Martínez, nova alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló

Substitueix Gerard Segú, que passa a ser primer Tinent d’Alcalde

Tal com va avançar La Premsa del Baix, després de la renúncia a l’alcaldia de Gerard Segú, per motius personals i professionals, la fins ara primera Tinent d’Alcalde, Anna Martínez, és la nova alcaldessa del municipi baixllobregatí. En el Ple extraordinari celebrat dimecres passat 2 de novembre, l’Anna Martínez ha passat a ocupar l’alcaldia en substitució de Gerard Segú, que ha deixat el càrrec, tot i que continuarà com a regidor i primer Tinent d’Alcalde.

Anna Martínez és regidora de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló des de l’any 2011. Va ocupar la regidoria de Cultura la legislatura passada, i d’ençà de les darreres eleccions i la formació del govern municipal actual format per Progrés, ERC i PADECAT, ha estat la primera Tinent d’Alcalde i responsable de les àrees d’Espais Públics, Cultura i Joventut.

Redacció / Foto: Aj. Santa Coloma de Cervelló

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix