El Ple de Sant Just, a favor d’un referèndum vinculant independentista

Imprimeix

Es va aprovar amb els vots a favor, ERC, Partit Demòcrata i Movem Sant Just

La moció presentada pel grup municipal d'ERC, de suport de l’Ajuntament a la celebració d’un referèndum vinculant sobre la Independència de Catalunya, com a molt tard al setembre de 2017 amb una pregunta clara i de resposta binària, vehiculant la participació ciutadana del municipi i assegurant les garanties democràtiques i el dret a decidir del poble de Catalunya, es va aprovar amb els vots a favor d'ERC, Partit Demòcrata i Movem Sant Just, i els vots en contra de PSC, Ciutadans i PP. 

Ascensors exteriors

El Ple del mes d'octubre va aprovar, per unanimitat, la modificació d'una norma urbanística relativa a la supressió de barreres a l'accessibilitat la qual permetrà ocupar espais exteriors, però dins la pròpia finca, per instal·lar ascensors si tècnicament està justificat que no es pot instal·lar a l'interior de l'edifici. 

Manteniment de les zones verdes

El plec de clàusules administratives i de prescripcions tècniques per procedir a la contractació d’una empresa que presti el servei del manteniment de l’arbrat, jardineria, zones verdes, sauló, neteja i reg, així com el subministrament de plantes, arbres i material relacionat amb les tasques de manteniment també tira endavant amb l'única abstenció del Partit Demòcrata. El contracte tindrà una durada de 4 anys, prorrogables fins a 6, i es destinaran recursos per valor de 2,27 milions d’euros. Una part del contracte està dedicada, exclusivament, a centres especials de treball -amb la incorporació de clàusules de caràcter social-, un dels compromisos que recull el Pla d'Actuació Municipal. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Just Desvern