Gerard Segú renuncia a l'alcaldia de Santa Coloma de Cervelló

Imprimeix

Deixarà el càrrec a partir del proper mes de novembre i el seu relleu és l’actual primera Tinent d’Alcalde, Anna Martínez

Segons un comunicat, la renúncia de Gerard Segú a l’alcaldia és per motius professionals i personals, davant l'oportunitat sobrevinguda que se li ha presentat d'accedir a una responsabilitat de gran interès i projecció en la seva carrera professional. Aquesta renúncia serà únicament a l'alcaldia, per la impossibilitat de poder disposar de la dedicació exclusiva i permanent que requereix el càrrec, però no afectarà la seva condició de regidor. Segons explica el comunicat, Segú continuarà compromès i vinculat al govern municipal com a tinent d'alcaldia i amb les competències d'Urbanisme i Educació.

Continuïtat i relleu

Els grups que formen el Govern Municipal, Progrés, ERC i PDEC, mantenen el compromís i acord per tirar endavant la feina que s'està duent a terme fins ara, amb la mateixa unitat, entesa i esforç compartit present des del primer dia d'aquesta legislatura i proposaran i elegiran la fins ara primera Tinent d'Alcalde, Anna Martínez, com a nova alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló.

Canvi de regidor

Per altra banda, les properes setmanes també es farà efectiva la renúncia del regidor de Medi Ambient i Patrimoni, Joan Bonastre, que per motius personals deixarà l'Ajuntament i serà substituït per l'Òscar Garcia, membre de la candidatura de Progrés.

Redacció / Foto: Arxiu