Gerard Segú renuncia a l'alcaldia de Santa Coloma de Cervelló

Deixarà el càrrec a partir del proper mes de novembre i el seu relleu és l’actual primera Tinent d’Alcalde, Anna Martínez

Segons un comunicat, la renúncia de Gerard Segú a l’alcaldia és per motius professionals i personals, davant l'oportunitat sobrevinguda que se li ha presentat d'accedir a una responsabilitat de gran interès i projecció en la seva carrera professional. Aquesta renúncia serà únicament a l'alcaldia, per la impossibilitat de poder disposar de la dedicació exclusiva i permanent que requereix el càrrec, però no afectarà la seva condició de regidor. Segons explica el comunicat, Segú continuarà compromès i vinculat al govern municipal com a tinent d'alcaldia i amb les competències d'Urbanisme i Educació.

Continuïtat i relleu

Els grups que formen el Govern Municipal, Progrés, ERC i PDEC, mantenen el compromís i acord per tirar endavant la feina que s'està duent a terme fins ara, amb la mateixa unitat, entesa i esforç compartit present des del primer dia d'aquesta legislatura i proposaran i elegiran la fins ara primera Tinent d'Alcalde, Anna Martínez, com a nova alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló.

Canvi de regidor

Per altra banda, les properes setmanes també es farà efectiva la renúncia del regidor de Medi Ambient i Patrimoni, Joan Bonastre, que per motius personals deixarà l'Ajuntament i serà substituït per l'Òscar Garcia, membre de la candidatura de Progrés.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix