Els municipis del Baix Llobregat Nord volen impulsar la zona

Imprimeix

L’objectiu de la trobada a Abrera va ser l’establiment d’unes línies de treball comunes per crear projectes i potenciar el desenvolupament de les poblacions els propers anys

L’Ajuntament d’Abrera va ser l’escenari d’una reunió d’alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat Nord i el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Cal destacar la presència de l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, com amfitrió de la trobada així com de l’alcalde de Collbató, Miquel Solà, l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, l’alcalde de Castellví de Rosanes, Joan Carles Almirall, el primer tinent d’alcalde de Sant Esteve de Sesrovires, Enric Carbonell, el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, i la gerent del Consell Comarcal, Eugènia Garcia. L’objectiu de la trobada ha estat l’establiment d’unes línies de treball comunes per impulsar projectes a la zona nord i potenciar el desenvolupament dels municipis els propers anys.

Treball conjunt

En la reunió es va posar de manifest diferents inquietuds del nostre àmbit territorial i es va destacar la necessitat d’establir unes línies de treball conjuntes en temes com el transport públic, la formació, els plans directors de la Generalitat de Catalunya que afecten tres municipis, el sanejament de les aigües, el turisme i la sanitat.

L’alcalde, Jesús Naharro, va valorar molt positivament la trobada. “Des d’Abrera ens preocupen diferents temes com l’educació i formació dels nostres joves, les infraestructures, el desenvolupament industrial, les depuradores de les aigües i l’afectació de l’Hospital de Martorell respecte el nostre municipi”, va dir. D’altra banda, el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, va assenyalar que l’objectiu principal és fer força comú. “Nosaltres com a Consell Comarcal estem representats a molts òrgans, com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Barcelona. Farem arribar aquestes inquietuds com a Consell Comarcal al costat dels Ajuntaments”, va explicar.

Redacció / Foto: Aj. Abrera