Parlament aprova la continuïtat i l’ampliació de l’Escola Mediterrània

El grup socialista ha exigit el seu compliment i la inclusió del cost de l’obra als pressupostos

El Parlament de Catalunya ha aprovat avui la proposta de resolució de continuïtat i ampliació en un institut-escola de l’Escola Mediterrània de Viladecans, amb els vots a favor de tots els grups excepte Junts pel Sí.

Una resolució molt celebrada per l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, que ha volgut estar present en la sessió plenària del Parlament. "L'Escola Mediterrània és necessària per a la comunitat educativa, pels nostres ciutadans i ciutadanes i, sobretot, pel desenvolupament d'un nou barri a la ciutat", ha manifestat Ruiz. A més, l'aprovació d'aquesta resolució és, per a l’alcalde, un pas endavant en l'educació digna i de qualitat a la ciutat baixllobregatina, i ha agraït als "pares i mares i a la comunitat educativa el seu suport al centre."

La proposta presentada demanava l'ampliació a institut d'aquesta escola aprofitant la seva construcció. Un format recollit a la LEC, que ajuda a regular els fluxos de Primària i Secundària redistribuint les línies, i garantint així perpetuïtat i viabilitat del centre. A part de ser un format enriquidor de cara als projectes educatius. Junts pel sí ha votat en contra de la proposta demanant continuar estudiant el projecte, tot i portar ja set anys de demora en la construcció de l'escola.

En concret aquesta és la tercera proposta d'aquest tipus que s'aprova al Parlament. Per això, el Grup Socialista ha exigit el seu compliment i la inclusió del cost de l'obra als pressupostos, doncs "els compromisos polítics s'han de traduir en partides als pressupostos, i per això, ara el que cal és que el govern de la Generalitat pressuposti el projecte i comenci la Construcció del centre", ha recordat Ruiz.

Redacció / Fotos: C.R.-PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix