Els republicans celebren demà la seva Festa a Corbera de Llobregat

Hi ha previst la presència de Conor Murphy, diputat nord irlandès i membre històric del Sinn Féin, d’Oriol Junqueras, a més d’altres pesos pesants dERC.

Demà dissabte dia 2 de juliol, Esquerra Republicana de Catalunya del Baix Llobregat i l'Hospitalet celebrà la Festa de la República a Corbera de Llobregat, on es donarà la benvinguda a la militància i es clourà el curs polític. Durant tot el dia es realitzaran diverses activitats, com un dinar de germanor i un acte polític que engany comptarà amb la presència d’Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat de Catalunya, i Conor Murphy, diputat nord irlandès i membre històric del Sinn Féin, així com Joan Tardà i Anna Simó.  D’altra banda, també estava prevista la presència de Martin Mcguinness. viceprimer ministre d'Irlanda del Nord, però per motius d'agenda relacionada amb el Brexit ha hagut de canviar la seva agenda. De totes maneres està previst que adreci unes paraules a través de vídeo. 

Programa d'acte

10h. Activitats esportives i infantils. Passis de circ

12:30h. Vermut popular amb música i balls swing. Amb la presència de la Marta Rovira, secretària general d'Esquerra Republicana.

13:30h. Reconeixement a les alcaldesses i regidors del Baix Llobregat i L'Hospitalet i benvinguda a la nova militància amb Joan Tardà, Anna Simó i Eduardo Reyes.

14:30h. Dinar popular

16:30h. Acte polític amb Montserrat Febrero (alcaldessa de Corbera), Conor Murphy MLA (Diputat a Irlanda del Nord pel Sinn Féin), Oriol Junqueras (president d'Esquerra Republicana i vicepresident de la Generalitat de Catalunya)

22h. Concert amb Brams i Dj.


Redacció / Fotos: ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix