CDC-Pallejà denuncia falta de respecte de l’equip de govern als plens

Imprimeix

Els convergents consideren un tracte “despectiu i públic vers la Secretària Municipal, negant-li la paraula quan per al·lusions aquesa la va demanar per participar en el Ple”.

En un comunicat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Pallejà vol expressar el reu rebuig i denunciar els fets que van tindre lloc durant el Ple Ordinari de l'Ajuntament de Pallejà el passat 26 de maig a la Sala de Plens del Consistori.

“Volem denunciar  l'actuació de l'alcaldessa Ascensión Ratia (Entesa per Pallejà) i al primer tinent d’alcalde Joan Parera (Entesa per Pallejà) per al seu tracte despectiu i públic vers a una treballadora de l'Ajuntament, concretament a la Sra. Secretaria Municipal, negant-li la paraula quan per al·lusions aquesta persona la va demanar per participar en el citat Ple. La justificació del primer tinent d’alcalde, Joan Parera, en defensa de l'alcaldessa, va ser que la mateixa, com a presidenta del Ple, pot cedir o negar la paraula als membres de la taula de la sala de plens quan així ho decideixi. Considerem que aquestes actituds de falta de respecte no poden tenir lloc mai en una sala de Plens, per molta autoritat que tingui el seu màxim representant.”

Segons els convergents no és la primera vegada que Convergència denuncia el rebuig a les faltes de respecte cap a d'altres formacions polítiques com va passar el passat mes de desembre de 2014 quan el representant de la mateixa formació política d'Entesa per Pallejà aleshores a l'oposició, José Antonio Rubio, va utilitzar llenguatge homòfob i va menysprear a dues regidores de l’equip de Govern.

Des de Convergència demanen a l'equip de govern (Entesa per Pallejà i PDF), “una rectificació de la seva actitud vers al tracte cap a la Secretària Municipal, totalment impròpia d'uns representants municipals, i a ERC, com a socis “externs” de govern, que no permetin que allò que recolzen, l’actual govern, tinguin aquestes actituds vexatòries, despectives i masclistes de les quals hem estat, malauradament,  testimonis en repetides ocasions però d’una manera inacceptable per ningú al darrer Ple.”

Redacció / Foto: CDC-Pallejà