Carme Chacón, suplent en una mesa electoral a Esplugues

La diputada socialista al Congrés va ser escollida en un sorteig que es va fer amb un nou sistema informàtic en el Ple extraordinari d'ahir.

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, Carme Chacón, diputada socialista al Congrés, serà suplent en una de les meses electorals a Esplugues de Llobregat per a les eleccions generals del 26 de juny. Ahir es va celebrar un Ple extraordinari per fer el sorteig dels membres de les meses. Un sorteig que es va fer amb un nou sistema informàtic, obert al públic, que per sorpresa va designar Chacón com a suplent.

Cal destacar que en aquests comicis per escollir els representants al Congrés dels Diputats i al Senat hi ha censades 34.510 persones amb dret a vot a Esplugues, 214 de les quals podran votar per primer cop. D’altra banda, per als que ja saben que no podran ser a Esplugues el diumenge 26 de juny, les dates per votar per correu (per a residents a Espanya) són les següents: es pot fer la sol·licitud a una oficina de correus del 3 de maig al 16 de juny (un cop sol·licitat el vot per correu ja no es pot votar personalment), es rebrà la documentació necessària -des de l'oficina del cens electoral- del 6 al 19 de juny i cal remetre el vot per correu certificat del 6 al 22 de juny.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix