C's-Viladecans reclama una comissió d'investigació pel cas Inipro

La portaveu, Carolina Torres, demana que aquesta "la presideixi un partit que no estigui a l'equip de govern per garantir-ne la transparència”.

La portaveu del grup municipal de Viladecans, Carolina Torres, ha reclamat que "s'esclareixi la relació de l'Ajuntament amb el cas 'Inipro'  sobre presumptes irregularitats en contractacions municipals. Torres ho ha demanat després que la setmana passada la policia judicial registrés les dependències municipals i es detingués el primer tinent d'alcalde del municipi per la seva possible implicació en el cas.

En el decurs d'un Ple extraordinari sobre aquesta qüestió, Torres ha reclamat la constitució d'una comissió d'investigació per poder "establir responsabilitats polítiques" i que aquesta Comissió "la presideixi una formació que no formi part de l'equip de govern". A més la portaveu de C's a Viladecans ha demanat a l'alcalde "el compromís que qualsevol altre càrrec públic que sigui investigat per un presumpte delicte dimiteixi de les seves funcions."

La regidora de C's ha sol·licitat a l'equip de govern que "doni respostes a les preguntes que es fan els ciutadans" i els ha advertit que des de la formació "es vetllarà perquè les investigacions arribin fins al final". La portaveu de Ciutadans al consistori ha instat a l'alcalde que "estar a l'altura i col·laborar" i li ha dit que ho faci de forma "transparent, ràpida i complerta". "Volem transparència, transparència i més transparència, perquè el nom de Viladecans no pot estar en entredit", ha conclòs Torres.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix