Dimiteix el primer tinent d’alcalde de Viladecans pel cas Inipro

Segons el també exprimer secretari del PSC de Viladecans ha pres la decisió per “no perjudicar la imatge del PSC de Viladecans així com la de l’acció del Govern municipal”.

El primer secretari del PSC Viladecans, Joaquín Guerrero Garcia va presentar la seva dimissió al càrrec en la comissió executiva local de l'agrupació socialista del municipi baixllobregatí. Guerrero va manifestar el caràcter personal de la seva renúncia, desmarcant-se dels fets que han tingut lloc els darrers dies a la ciutat, ja que ho ha fet sense esperar a l'aute d'apertura del judici oral, és a dir, a què hi hagi una vista on s'esclareixin els fets del cas Inipro. "Amb aquesta decisió tinc l'objectiu de no perjudicar la imatge del PSC Viladecans, així com la de l'acció del Govern municipal", ha manifestat Guerrero, en llibertat provisional, davant l'executiva. Prèviament, Joaquín Guerrero havia presentat la seva renúncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament de Viladecans, davant l'alcalde i el grup municipal socialista, que la va acceptar.

Agraïment
En un comunicat realitzat pel PSC de Viladecans s’agraeix públicament la feina feta fins ara per Joaquín Guerrero al capdavant de la comissió executiva local, així com la seva generositat política, “conscients de l'impacte mediàtic en la imatge del PSC de Viladecans pels fets succeïts en els darrers dies.”

A partir del proper dilluns 9 de maig i fins al pròxim Congrés del PSC, l'agrupació socialista de Viladecans serà dirigida per una comissió gestora.

Redacció / Foto: PSC Viladecans


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix