Ciutadans demana apartar Joaquín Guerrero de les seves funcions

La portaveu de C’s-Viladecans, Carol Torres, qualifica els fets com a “tristos” i ha declarat que “els veïns mereixen saber quines mesures i responsabilitat es prendran”.

El grup municipal de Ciutadans de Viladecans ha sol·licitat formalment "apartar del Govern local i de les seves funcions al primer tinent d'alcalde avui mateix", segons ha manifestat la portaveu del grup municipal, Carol Torres, després de la detenció de Joaquín Guerrero per possibles irregularitats en contractacions municipals en relació al cas Inipro. I ha afirmat que a Ciutadans "davant d'un cas de presumpta corrupció, tolerància zero."

La portaveu de C's en Viladecans ha assegurat "respectar la presumpció d'innocència" però que s'ha d'apostar per "prioritzar en la defensa de la transparència i la regeneració democràtica". Per això, ha instat a l'equip de govern local a "la celebració d'un ple extraordinari per tractar els casos de possible corrupció que esquitxen el Consistori de Viladecans", i també a "donar explicacions als ciutadans del que es sàpiga fins a data d'avui."

Tanmateix, Carol Torres ha titllat els fets de "tristos" i ha demanat "llum i taquígraf en el procés per esclarir els fets". I ha declarat que "els veïns de Viladecans mereixen saber quines mesures i responsabilitats es prendran".

Redacció / Foto: C’s-Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix