El cas Inipro esquitxa l’Ajuntament de Viladecans

El consistori, que manifesta continuar col·laborant per aclarir els fets en procés d’investigació, va facilitar a la Policia Judicial de la Guàrdia Civil cinc expedients administratius requerits pel jutge.

L’Ajuntament de Viladecans va fer un comunicat de premsa arran de l’actuació de membres de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona a les dependències de l'Ajuntament de Viladecans, per ordre de Joaquín Elías Gadea Francès, jutge del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona.

Segons fonts del consistori municipal, els representants judicials van sol·licitar cinc expedients administratius; quatre es corresponen a procediments de contractació guanyats per l'empresa Iniciatives i Programes SL en els exercicis 2008, 2009 i 2011, i l'altre, a un procés de provisió de borsa de treball. A més, els agents van requerir la presència del regidor Joaquín Guerrero durant l’actuació dels agents judicials a les dependències municipals. El personal municipal va lliurar a la policia judicial tota la documentació requerida.

Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Viladecans va voler manifestar el següent:

1. La seva total disposició a continuar col·laborant amb el jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona en la seva investigació sobre aquesta empresa. Com Administració Pública tenim entre els nostres eixos fonamentals aplicar el principi de transparència en tots els àmbits de gestió, com a pilar de funcionament de tota la institució, amb compliment exhaustiu de tota la normativa d’aplicació. Igualment, volem agrair als funcionaris i funcionàries municipals la seva professionalitat en la jornada d’avui (ahir).

2. Confiem que la resposta municipal satisfaci els requeriments judicials i siguin d’utilitat per esclarir els fets en procés d’investigació.


Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix