Els polítics i personal tècnic de Begues reben un curs sobre transparència

El consistori municipal és el primer que rep formació conjunta per part de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Begues va dur a terme una jornada de formació sobre la legislació en l’àmbit de la transparència. Una formació que va anar dirigida tant a personal tècnic del consistori com als càrrecs electes, de l’equip de govern i l’oposició, per conèixer quines són les obligacions que marquen les lleis catalanes.

Aquesta jornada s’emmarca en les mesures que està impulsant l’Ajuntament de Begues en matèria de transparència. Actualment s’està treballant en l’elaboració del portal que ha de recollir totes les dades institucionals, organitzatives i sobre la gestió econòmica del consistori i la implantació de l’administració electrònica.

Treball conjunt entre institucions

El personal de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona van ser els responsables de la formació i van oferir una sessió conjunta per primera vegada a un ajuntament. Els instructors van ser Elisenda Aguilà, cap del programa de reforma local del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge del govern català; i Carles Agustí, responsable de Govern Obert de l’Àrea de presidència de la Diputació.

Redacció / Foto: Aj. Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix