Mercè Esteve continua a l’executiva de l’AMI

Imprimeix

L’alcaldessa de Begues serà, a més de representant comarcal, vocal de la comissió presidida per Neus Lloveras.

L’assemblea general de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) es va reunir divendres passat a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès per tal d’escollir la nova presidència de l’ens que aplega un total de 834 organismes públics. Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, va ser escollida així com a nova presidenta en substitució del president provisional, Josep Andreu, qui per la seva banda substituïa Carles Puigdemont quan aquest assolia la presidència de la Generalitat.

Begues continuarà doblement representada a l’AMI, ja que l’alcaldessa, Mercè Esteve, continuarà sent la representant del Baix Llobregat a l’associació i ha estat novament escollida per tal de continuar exercint com a vocal de la comissió executiva.

Durant l’assemblea general també es va donar el vistiplau a l’informe de gestió del darrer exercici i es fixaven les línies d’actuació de l’associació per als propers mesos. A més d’alcaldes i regidors dels municipis que, com la població baixllobregatina, en formen part, també van assistir representants de diferents partits polítics i d’altres agents impulsors del procés d’independència.

Redacció / Foto: AMI