Mort l’exalcalde de Castellví de Rosanes, Manuel Fernández

D’origen asturià va ser el màxim responsable de l’Ajuntament durant quatre legislatures (entre els anys 1983 i 1999).

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha emés un comunicat on anuncia la mort ahir, a l’edat de 75 anys, de Manel Fernández Peláez, que fou alcalde del municipi entre els anys 1983 i 1999. El saló de plens s’ha habilitat com a capella ahir i avui a partir de les 09 hores. Addicionalment, l’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial –des de les 12.30h d’ahir dissabte fins a les 12.30 hores de dilluns, dia 14- durant els quals les banderes de la façana de la casa de la vila onejaran a mig pal.El funeral per Manel Fernández Peláez tindrà lloc avui al migdia, a les 12.30 hores, a l’església parroquial de Sant Miquel de Castellví de Rosanes. El pròxim ple municipal de la corporació s’obrirà amb un minut de silenci en record de Manel Fernández.

Manel Fernández Peláez, fill de Las Rubias (Astúries), va ser alcalde de Castellví de Rosanes durant quatre legislatures, al capdavant de la formació Independents de Castellví de Rosanes. Fernández també va estar estretament vinculat amb la vida associativa del municipi, especialment a través del Centre Cultural i Recreatiu (CCR) i de l’antic Club de Futbol Castellví de Rosanes.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix