La secció local d’ERC d’Esplugues té una nova executiva

Josep Maria Porta va ser elegit per unanimitat com a nou president en l’Assemblea General que es va celebrar al Centre Cultural L’Avenç.

El Centre Cultura L’Avenç va ser escenari de la celebració de l’Assemblea General de la secció local d’ERC d’Esplugues de Llobregat, on es va elegir per unanimitat la nova executiva, que presidirà Josep Maria Porta i Abad els dos anys vinents. L’Assemblea va comptar amb la presència dels membres de l’Executiva sortint. La presidenta anterior, Isabel Almató, va valorar positivament els tres anys del mandat que s’acabava i va exposar l’informe preceptiu, que va ser aprovat per unanimitat.

Tot seguit va ser elegida per unanimitat la candidatura única de la nova executiva, en què Porta va ser votat com a president amb 20 vots a favor i cap en contra. El nou president va exposar breument els punts cardinals dels dos anys de mandat que ara comencen i va afirmar que assumeix “la presidència amb la voluntat de continuar la tasca que hem fet fins ara, proposant solucions per als problemes de la ciutat, però sense deixar de banda una visió global de país en aquests decisius 18 mesos i més enllà.”

La nova executiva local d’ERC a Esplugues de Llobregat està composta, a més de Josep Maria Porta com a president, per Oriol Torras i Herminia Villena, com a membres del Grup Municipal dels republicans al consistori; Isabel Almató, secretària d’Organització; Joan Vázquez, secretari de Finances; Josep Santacreu, secretari d’Imatge i Comunicació, i Jaume Calvo com a vocal.

El perfil

En Josep Maria Porta Abad, de 40 anys, en fa 38 que viu a Esplugues i és fill de pares aragonesos. Milita a Esquerra Republicana des de l’any 2006. Des de llavors ha estat desenvolupant tasques diverses dins de l’Executiva local. Sempre ha estat actiu dins del teixit associatiu d'Esplugues: cap a l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jordi, soci del Centre Cultural L'Avenç i membre de la directiva del grup excursionista GELADE. Té els títols d’enginyer tècnic industrial i enginyer tècnic en telecomunicacions per l'EUPMt-UPC.

Redacció / Foto: ERC-Esplugues

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix