Martorell acull l’acte central d’En Comú Podem al Baix Llobregat Nord

Van participar Marta Sibina, número 2 de la candidatura, així com els diputats de Catalunya Sí que Es Pot al Parlament de Catalunya, Albano Dante i Joan Giner, i els també candidats Marcelo Expósito i Lorena Vicioso.

L'acte central de la campanya electoral al Baix Llobregat Nord de la candidatura En Comú Podem es va celebrar ahir diumenge a la sala d'exposicions de ca n'Oliveras de Martorell amb la presència d’un centenar de persones. Els discursos es van centrar en els drets socials i les persones.

Marta Sibina, número 2 de la candidatura d'En Comú Podem per Barcelona, va assegurar que "s'està demostrant que tenim propostes creïbles i pel bé de la majoria de ciutadans i no només per uns quants privilegiats. Hem d'acabar amb un govern (PP) que dóna més valor a rescatar la banca i, en canvi, retalla en drets socials a les persones". Sibina va insistir amb "la necessitat d'acabar amb la corrupció, les portes giratòries a Espanya i a Catalunya, negats contínuament". La candidata d'En Comú Podem també va refermar el compromís sobre el dret a decidir: "som l'única candidatura a Catalunya que anirà a Madrid per fer un referèndum per decidir el nostre futur”. A una setmana de les eleccions del 20-D, es va mostrar convençuda que "la remuntada és clara, i més a Catalunya. La gent està veient que som una candidatura de gent comú i normal i que entre tots tirarem el país endavant".

D’altra banda, Albano Dante, diputat de Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP) al Parlament, va assegurar que "davant d'aquells que presenten l'opció de la desconnexió amb Espanya i que ningú no sap com es fa, considerem que és històric que un partit com Podemos i que un candidat aspirant al govern espanyol es manifesti clarament a favor d'un referèndum com a solució". Dante també va recordar que "Podemos neix com a conseqüència d'un moviment al carrer, del 15-M que vol acabar amb la vella política i fer protagonista al ciutadà."

En l'acte també van participar Joan Giner, diputat de CSQP al Parlament i Marcelo Expósito i Lorena Vicioso, números 8 i 15 per Barcelona de la candidatura En Comú Podem, respectivament.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix