Els espluguins podran interactuar amb l’Ajuntament a través d’una APP

C’s-Esplugues, el grup municipal que va presentar la moció que es va aprovar en el Ple, destaca a través del seu portaveu, Julio Roldán, que permetrà “la detecció d’incidències en el municipi”.

El grup municipal de Ciutadans d'Esplugues de Llobregat va aconseguir que el Ple aprovés una moció que va presentar per a la creació d'una aplicació mòbil (APP) que permetrà la interacció entre el ciutadà i l'Ajuntament. “La idea és utilitzar la tecnologia com a eina per a la detecció d'incidències en el municipi a través d'una APP gratuïta disponible per a qualsevol tipus de dispositiu mòbil o tablet”, ha manifestat Julio Roldán, el portaveu del grup municipal de C’s. A més ha assegurat que “la iniciativa és un primer pas per començar a desenvolupar el Pla d'Actuació Municipal (PAM).”

Roldán també ha explicat que l’APP permetrà “d'una forma simple, seleccionar la categoria d'equipament que es desitja esmentar i marcar la incidència” i “permetrà adjuntar una fotografia, suggeriment i la geolocalització”. D'aquesta manera “s'evitaran tràmits burocràtics i els responsables de l'ajuntament poden procedir a solucionar la incidència amb major rapidesa”, ha assegurat Roldán.

Altres propostes

D'altra banda, el portaveu del grup municipal ha destacat altres propostes com per exemple “invertir en una línia autobús municipal EP1 i EP2 gratuïtes durant els dies de Festa Major”, i també “millorar els accessos del Poliesportiu de Can Vidalet i incorporar piscina exterior al projecte.”

Redacció / Foto: C’s-Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix