Reclamen al Parlament millores per a l’Institut de Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

El grup parlamentari socialista (PSC) va presentar una resolució d’ampliació per resoldre la reivindicació històrica del municipi baixllobregatí.

Eva Granados, Eva Martínez i Esther Niubó, diputades del grup parlamentari socialista, van presentar una resolució per tal d'instar a la Generalitat de Catalunya a debatre, en quant hi hagi govern i es formin les comissions, l'ampliació de l'Institut Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires. El PSC va presentar aquesta resolució fa uns mesos, es van iniciar els tràmits, però no es van poder enllestir, donada la finalització de la legislatura.

El portaveu socialista de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, ha recordat que "després de molts anys d'espera, l'ampliació de l'institut Montserrat Colomer clama justícia". Segons Carbonell,  aquesta reivindicació és un reclam de justícia "per a tots els estudiants que han completat els seus estudis de batxillerat amb barracons, justícia a la malauradament perduda Montserrat Colomer que ho va reclamar durant tot el seu període de permanència a l'Institut, justícia a l'actual equip directiu, que necessita treballar amb òptimes condicions per assolir els seus objectius docents i justícia per als estudiants, que estan patint les limitacions imposades per les condicions d'un equipament inacabat."

Redacció / Foto: PSC